Sunday, 29 December 2013

A Teacher's Assistant

gelak dulu *muahahaha acah je gambar tu
Assalamualaikum!
aku excited ni, excited sangat!
kenapa kenapa?
sebab esok aku akan cipta sejarah dalam hidup aku kerana aku akan bekerja sebagai teacher's assistant di tadika strawberry!
YEYYYYYYYY
because of me do not have any younger sister so i decide to take an experience to take a good care of the kids!
aku sangat minat dengan budak-budak taw.
ada taw orang tanya:
Zati, kamu buat apa lepas spm ni?
insyaAllah saya kerja kat tadika dekat dekat dengan rumah.
Wah baguslah macam tu. nanti senang bila dah kahwin
aku pun erk, senyum jelah yang mampu. hahaha

my preparation before tomorrow?
hmm
takde apa pun nak ready nya.
dah lah tadika tu kena fully speaking tu taw.
alahai i dont know lah tercakap ke tak esok.
Pengetua tu kata, kat tadika lah tempat yang paling sesuai untuk belajar berbahasa inggeris.
aku pun hmmm anggukkan kepala je.
hahaha
nak kata apa lagi kan?
just take it as my challenge jelah.
hoho
aku ada buku 'how to speak english better'
aku buka first page je. patu bosaaaaaaaaaaaaaaaaan.
hahaha, tutup balik buku tu. baik layan instagram je
hihi
esok aku kerja bermula dari pukul 8 pagi sehingga pukul 1 petang.
gaji aku sikit je nak berbanding dengan kawan kawan aku yang lain.
RM5 for an hour. tapi yang untungnya dapat makan minum free <3
muahahaha
tu paling penting taw sebenarnya.
hope that i can handle the kids wisely
jangan aku menangis join dorang sekali sudah ler. hahah
memandangkan lesen L aku tak dapat lagi, so aku tak boleh lah memandu lagi.
jadi, abang aku lah jadi driver. lol
pergi dia hantar, balik pun dia ambil.
nasib dia baru habis degree, tunggu kerja datang kat dia.
tu kat rumah dia menggemukkan diri jelah di samping jadi driver aku lol
haaaaaa dah pukul 11.30pm?
okay okay.
ive to sleep right now.
good night peeps, tomorrow will be challenging!
<3

Wednesday, 25 December 2013

Encik Mimpi - rindukanlah

Ku benar benar sayang
pada diri mu oh kasihku
janganlah engkau ragu pada diriku
daku berkelana mencari
harapan yang kita impikan
dari terbitnya sang suria
hingga tenggelam

Daku ini cinta sejatimu
daku ini harapan hatimu
oh janganlah engkau bersedih
oh ikhlas-ikhlaskan lah hatimu

Rindu-rindukanlah diriku
sepanjang hari-hari mu
sayangku, ku adalah milikmu
sayangku,
ku adalah milik mu yang kau rindu

Doa-doakan lah
diriku di dalam hati mu
di dalam nafas mu
sepanjang hari hari mu

Ku benar benar sayang
pada diri mu oh kasihku
janganlah engkau ragu pada diriku

Daku ini cinta sejatimu
daku ini harapan hatimu
oh janganlah engkau bersedih
oh ikhlas-ikhlaskan lah hatimu

Rindu-rindukanlah diriku
sepanjang hari-hari mu
sayangku, ku adalah milikmu

Daku ini cinta sejatimu
daku ini harapan hatimu
oh janganlah engkau bersedih
oh ikhlas-ikhlaskan lah hatimu

Daku ini cinta sejatimu
daku ini harapan hatimu
oh janganlah engkau bersedih
Oh jangan jangan lah kau
bersedih kan hatimu
kekasih
 
Rindu-rindukanlah diriku
sepanjang hari-hari mu
sayangku, ku adalah milikmu.

<3
cant sleep actually*

Herba Life (HL)

Assalamualaikum :)
rindu pula nak menaip padahal baru selang berapa hari je kan.
hahaha
yeah, kalau menaip ni mestilah aku nak cerita pasal problem aku.
biar kurang sikit tension aku ni.
okay nak cerita pasal kursus lesen lah. boleh kan?
ahaha
okay, at first aku kena p ceramah KPP selama lima jam di Broga.
erm KPP tu apa? haaa, tak ambil lesen lahtu, sebab tu taktau
hihi
aku p sana dengan kengkawan aku, Zaf & Poe.
tapi dorang kursus lain lah, sebab dorang dah ambil lesen motor.
aku tak ambil lagi, jadi aku terasing lah dari dorang.
yang ruginya aku rasa bila terasing dengan dorang bila Zaf cerita dia ada nampak sorang lelaki ni tengah buat latihan motor di litar. mesti comel kan sebab skema je hahahah, rugiiiiii aku takde :(
sobsob
next day, aku ambil test computer for license kat bangi, sampai sana pukul 8.30am taw, tapi turn aku nak ambil test tu. alahai, taknak lama pulaaaaak nak kena tunggu.
you know my turn pukul 12pm? sabar jelah. nasib ada tempat duduk kat dalam.
dah masuk bilik tu take several minutes haaaaa nasib baik aku lulus taw. takdelah kena repeat. hahah. alhamdulillah.
bila dah ambil test, step seterusnya ialah kursus moto.
biasalah budak budak baru pas spm, mestilah aktiviti depa ambil lesen kan?
so dalam satu bilik tu pergh. ramai!
agak sesak jugalah. tapi nak buat macam mana, kena jugaklah lalui semua tu.
haaa, setelah berapa jam belajar teori tentang motosikal, cikgu suruh gerak ke litar motosikal.
okay, ni cikgu tunjuk dia punya cara-cara nak bawa moto, dan kena lalui halangan stage by stage.
cikgu offer kat sesiapa girls nak ikut dia sekali.
aku tengok semua taknak p, aku pun dengan gagahnya volunteer naik moto ikut cikgu tu. lol
halangan pertama kena lalu titi selama 6 saat.
you know what, aku baru je naik titi tu tak sampai 2 saat pun, dah terjatuh. huhu
aku kena gelak je ngan semua orang. haih
ada siapa ntah lelaki yang kat atas menara tu dia kata,
'awak, takpe, teruskan je'
 aku pun macam alahai malunyaaaaa. aku taknak pandang hahah, aku teruskan je perjalanan.
pastu halangan kon kon yang disusun pun aku tak lepas.
dok tolak moto pakai kaki ja.
lol, dah lah moto berat. waduh
kesian cikgu kena tunggu aku. hahaha
then emergency brake.
tu aku boleh buat ah, tapi tak panjang pun drift aku sbb erm tak laju. hahahaha
stage seterusnya, kena jalan jalan patu berhenti. tengok kanan, kiri, kanan balik. kaki kiri jatuh dulu.
bla bla
patu masuk jalan roundabout pusing lah 1 setengah then lalu jalan selekoh tajam.
then signal tangan kanan. berhenti.
okay selesai kursus moto.
Hari seterusnya, kursus kereta pula.
haaaa, kursus kereta ni lawak taw tapi akhirnya bosan.
kuat bahan cikgu dia.
dengan aku aku pun terkena.
hahaha pape jelah.
waktu rehat tu, nak p makan kan.
tak breakfast lagi ni.
so nak beratur lah p makan.
bila dah beratur, aku tengok sekeliling. tetiba ternampak orang yg aku kenal. nama dia Hanafi.
hahaha, terus aku berpaling. waduh, kenapa jumpa kat sini pulak lol
aku pun macam buat dunno je. *tapi at last dia tegur aku juga time aku nak thumbprint. hehe
dok beratur tu, tetiba sorang lelaki di hadapan aku ni tegur aku.
'eh, ni izzati kan?'
aku terkejut.                 terkelu.                     terdiam               dan                   kaku.
'siapa mamat ni tapi macam pernah nampak' desis hati
'alaa, takan tak ingat dah? ni raies lah. dulu atlet sesama?'
aku pun nak cover aku ni pelupa, aku gelak
(hahahaha)
'oh aah lah, ingat ingat!'
patu beborak lah kat tempat nak pilih makanan tu.
time nak bayar nasi lemak n air aku tu, dia tetiba hulur duit dia.
'haa, makcik kira nasi dengan air dia ni sekali.'
terkelu, tergamam sekali lagi.
'alahai dia ni gentle betul?' aku berkata-kata tapi dalam hati jelah. ahaha
aku segan gilaaaaaaaaaaaaaa dengan dia.
dah lah belanja makan, patu ajak aku dok makan semeja dengan dia.
and only two?? macam mana aku nak tolak kalau dah belanja makan?
pergh. awkward
tapi takpelah, be positive! dia senior lama aku kan, dulu kira rapat gak time latihan olahraga.
disebabkan lama tak jumpa, aku pun mengangguk tanda setuju.
patu cerita punya cerita.
dia katalah aktiviti dia, dia buat bisnes Herba Life.
wow, interesting!
best gila dengar dia cerita. duit dia pergh masyukk $.$
so from that lah aku terbuka hati nak ceburi bidang bisnes ni.
nak terlibat dalam herba life juga.
ada satu event herba life kat kajang prima, and i had attend that event.
seronok gilaaaaaa aku dengar speakers HL cerita pengalaman mereka dengan testimoni mereka.
then, aku berjumpa dengan orang kesuma yang dah berjaya dalam HL ni, iaitu Nik.
omg, dia cerita pengalaman dia one to one dgn aku kod.
pergh syok sangat!
dia baru 21 tahun, dan dia dah pun berkahwin.
haaaa mudakan?
dia dulu MRSM, dia dapat tawaran scholarship dalam engineering & doctor. tapi dua-dua dia tolak.
sebab dia yakin future dia dengan HL.
so that he continue his mission and dia dah 3 tahun bersama HL.
income money dia sebulan almost RM10K
dia dah p macam macam negara dah atas urusan HL ni.
sebab HL berada di 91 buah negara.
kira besar lah cawangan HL ni.
aku pun macam O.O
hebatnya Nik ni. S A L U T E !
dia sanggup ambil risiko sampai macam tu sekali?
awesome!
aku balik rumah serius aku dah azam nak libatkan diri dalam herba life ni.
but i need the starting modal for RM4K to get in Spectacular.
i just have a fortnight to collect the money
sebab spectacular only held once a year and it held in january!
haigo, memang tak sempatlah nak kumpul duit banyak tu kan.
tanya Nik, macam mana kan.
so he gave me an idea which i should collect RM200 to 20 people.
impressive!
good idea, so i tried the way that he suggested.
for now, aku berjaya kumpul 5 orang sahaja.
which only i just get RM1200.
huwaaaaaaaaaa
dengan tak dapat support dari mama dan ayah.
abang n kakak pun buat tak heran je ngan hasrat aku ni.
kawan kawan aku ramai support, tapi kalau duit takde tak jalan gak.
patu psycho pula ustaz k taknak tolong kasi aku pinjam duit disebabkan MLM yang tak disahkan syarak.
dengan Syahirah Maarif siap hold to talk ngan aku bagi nasihat
(hahahaha comel je.)
susah, aku rasa tak kuat sangat untuk go through my mission.
i just need support for all of my sweethearts, baru aku boleh up balik, nak teruskan niat aku.
kalau aku je yang bergerak. susah nanti.
banyak halangan nanti. huhu
so that malam ni, aku buat keputusan, cancel balik kat siapa yang aku nak pinjam duit tu.
aku taknak teruskan.
 then, aku post lah kat wechat tadi
"Giving up on HL"
pastu tercetus pula satu peristiwa antara aku dengan dia.
sobs, aku tak maksudkan macam tu pun apa yang aku kata kat dia.
aku tak anggap apa-apa pun dari dia.
kenapa dia cakap macam tu kat aku? :/ erm huhu
apa apa pun, im sorry :(
. . .

Friday, 20 December 2013

tears finally fell well

Berasa pelik apabila melihat gambar di sebelah kiri ni? lol. assalamualaikum :D bersungguh sungguh kan pelajar 5P1 yang sedang menduduki peperiksaan kertas terakhir iaitu Pengajian Keusahawanan (pku) Sijil Pelajaran Malaysia (SPM). hahah. cubalah cari aku ^^ lalala. okay ni pengawas yang tolong tangkapkan. aku memberanikan diri dengan meminta izin pengawas untuk mengambil gambar kami sewaktu kami sedang menjalani exam. alhamdulillah, pengawas ni memang sporting taw. sampai tajat tak bawa masuk slip peperiksaan dalam kelas pun dia biarkan macam tu je. hahaha. baik betul. time ni kami dah rasa 1/2 merdeka lah. sebab kertas pku ni cuma bulat bulat je. so sangat relax. dalam bilik peperiksaan ni boleh kami gelak gelak lagi. hahaha. tak se serius macam first day exam. wuuu taknak ingat balik. teringat kertas exam! krik krik*

 YEYYYYYYYYYYY!

 

Finally we are free after having a great challenging examinations

tengok tengok tengok.
muka semua ceria :)
rindu saat tu. rindu serindu rindunyaaaaaaaaa~
hahahaha
yang ni pun pengawas tangkapkan.
kami tak boleh jerit melaungkan merdeka sebab jurusan lain seperti mechas, current and civil tak habis exam lagi.
so kami jerit tak bunyi je muahahaha
dah habis apa semua, para gadis bersalaman dengan pengawas dan pengawas pun meninggalkan kelas dengan membawa kertas omr pku kami.
kami pula di dalam kelas dan di luar kelas sibuk menangkap gambar.
si tajat dan alif sibuk menyuruh kami menconteng baju koperat mereka.
kata mereka untuk dibuat kenangan :')
dan aku pun conteng lah pakai marker pen sesiapa lah. whiteboard pun digunakan.
semua tak miss untuk menconteng baju mereka. semua sporting!
huhu, rindu dakdak 5P1 :'(
hmm, dah habis conteng. aku sibuk bergambar.

Nur Izzati Rajuna :*

Nur Farizah Fauzi ^^

 Hafizah Mat Idris :D

the hottest students in class (Y)

How i wish that i can meet them again even after taking the SPM results. hmm
selama dua tahun kami harungi pelbagai cabaran bersama-sama.
takan tak sayang kan?
aku yang hardcore pun boleh tersayang kat dakdak kelas ni taw. hahaha
TiKL is the best ever in my sweet memories.
sayang 5P1 :*
semoga Allah pertemukan kita lagi pada suatu ketika nanti XD

they are my girls. damn, miss you girls <3

okay, dah habis bergambar. tibalah masanya untuk kami berpisah.
alahai.
part ni tak tahan. lol
iaitu part aku menangis.
muahahaha
malu seh
haih.
okay, aku jaranglah nak nangis sebab kawan ke sesiapa lah kan except my parents.
sebelum aku melangkah jalan ke keretaku, aku peluk seerat-eratnya dengan gadis sorang ni.
dah lah duduk jauh. siapa tak nangis kod.
dia lah dok jaga aku time aku demam dulu. Aisyah also*
dia lah dok buat tocang untuk aku kat dorm.
dia lah teman aku gelak tawa, duka lara di mana saja; dorm, dining & surau.
dia jadi KB aku. muahahaha. lama tak panggil dia KB*
KB tu apa? opss rahsia. kenapa rahsia? sebab aku sayang dia beb :*
tak pernah aku jumpa kawan yang baik sangat.
lembut. sopan santun. tak pandai melawan. pandai buat sound effects. lol
aku takan lupa kawan macam dia lah. and all my girls too.
hope that persahabatan kita tidak berakhir seperti mana berakhirnya persekolahan ni.
hope that ada reunion! datang dengan pasangan masing-masing nanti. double WOW
hihi. tak sabar.
and tak lupa juga kawan-kawan lain and para dorm bakawalians.
I will remember the memories that we created it together :')
till here i stop.
sleep well, assalamualaikum!


Thursday, 19 December 2013

peluklah diriku dan jangan kau lepas

hmm
hmm
hmm
okay thanks for all this.
sebabkan dia aku berjaya mengusik blog aku yang dah lama sangat tak terusik.
before that, assalamualaikum :)
mood sekarang tak stabil lah. tu rasa macam nak menaip.
sungguh.
very touched after all this happened.
need someone to hug me, to give me some talks to stay with my missions.
hmm
and another hmm
why me?
hmm again.
lol, kk
aku down lah rini.
paling down after spm nilah. habis spm mana ada rasa sedih ke apa ke kan.
ni lah baru datang perasaan macam nak nangis, nak jerit, nak peluk orang, nak orang cakap ngan aku one to one, face to face. damn, rindu dorm :'(
Friends always make me forget my problems -As Cher
ya, i admit till now. memang kawan lah yang buat aku lupakan masalah yang aku hadapi.
but now?
my best friend ever, broke my heart.
take a decision to seperate, not to stay all the time.
very disappointed. why suddenly you change your mind dear?
sungguh aku nak buat sesama apa pun ngan kau. macam mana kau boleh kata camtu? pergh tersinggung.
for now, aku memang hormat keputusan kau, aku takleh nak marah kau. tak sanggup. sebab aku sayang kau :')
biarlah aku sengsorang.
mungkin betul cakap kau.
nanti kat U kita pun akan berpisah kan.
alaaaaaa aku boleh bacalah dari air muka kau sebenarnya. aku cuma menafikan apa yang kau fikir, but you still sticked with your decision. nevermind.
i can go through all this without you. hmm perhaps?
. . .
okay
habis luahan hati.
lega sikit.
thanks to my bestie in tikl Zati Rajuna, for giving me strength and support me all the times. love you muahx :*

Saturday, 12 October 2013

wow tak lama lagi

ting ting ting
assalamualaikum :D
hmm
dah lama tak menaippppppspsfkaigjworignisjnsigsosmc
hahahaha
seronok, hmm still menaip dengan pantas,
takdelah kekok mana kan
heheh,
okay saja updating hari ni.
sebab
sekarang me currently at McD Semenyih
why im here?
sebab i kena ajar seorang remaja yang suka sangat berdota.
erk, dah insaf lah agaknya tu yang minta aku ajar dia Additional Mathematics.
hihi, takdelah. dia kurang sikit subjek tu, so dia mintalah aku ajar dia.
aku macam okay je.
Tapi
hmm. erk hmm. erk. hahaha, aku takdelah pandai mana pun.
insyaAllah aku dapat ajar mana yang basic, yang senang dapat markah.
tu je yang mampu :D tapi dia tak datang lagi. GRR
okay, aku updating pun bukan nak cerita pasal tu sebenarnya.
hahaha
banyak sangat cerita nak diceritakan.
tapi banyak sangat, mana satu kan?
okay cerita mana yang aku rasa nak dikongsi.
hmm
okay cerita pasal trial lah.
hahaha, okay aku tak pandai pun.
yes aku akui aku tak pandai.
haritu trial pun dapat 2A je.
-,-
fail? hahaha, mestilah. ada :(
at first seriously i target no fail for this trial.
but unfortunately i still have it which is physic chemistry.
oh man, ni first time sepanjang exam, chemist pulak yang fail?
fizik dah lulus, tapi chemist?
aigoo. aku rasa macam. pergh, dugaannya!
rasa nak nangis pun ada.
tapi aku tetap ego dan gagah di mata orang lain.
wakaka
tapi serius aku sedih, tak sangka trial teruk macam ni.
macam mana nak dapat 10A?
hmm, patu result trial pula digunakan untuk membuat pengelasan graduasi.
nak tahu aku kat peringkat mana?
peringkat second last, which is Bestari Kelas Ke-2
bila aku cari nama aku. pergh yang ke 63.
sebelah aku lelaki, orang panggil Bad, dan aku tak kenal dia >.<
sebelah aku lagi Jasmin aka JOJO. wakaka.
dia happening sikit, tapi aku biasa je ngan dia.
so feel that tak enjoy je time graduation day nanti.
huhu
nevermind. my parents will be at Dewan Utama, TiKL to see me on stage.
hoho, tapi kesian mama ayah, aku bukannya budak pandai pun, but still want to support me?
hoho touched <3
spm ni aku just target 4A je.
sikit an, tapi tak apa ah. itu yang aku rasa aku yakin untuk dapatkannya.
insyaAllah.
hmm, tahun ni special taw.
Mama Ferri lah yang kata, tahun ni rezeki batch 1996 sebab tahun ni pertama kali akan diadakan Graduation Dinner.
oh man oh man oh man tikl oh man
wakaka, aku pun rasa vogue juga sekolah aku (padahal takdelah sgt)
 so tema for the dinner is Colorful Modern Trendy
YAWWWW hot kod
lol, for girls should wear dress.
and i dont have it? so how?
i buy new one lah.
i went to Bangi with my mama n Aman.
at first, memang aku dah survey kat internet.
tengok tengok butik dia dekat lak an.
so cepat2 pergi bangi pagi tadi.
hihi, i feel excited!
tapi entah lah.
 graduation day on 26th October 2013, then SPM 6th November 2013
WOWO
dekat daaah >.<
lol, aku still unprepared.
 tapi i'll try my best. hmm InsyaAllah.
okay. my story end till here.
Assalamualaikum ;)

Saturday, 17 August 2013

raya vs trial

knock knock
hihi Assalamualaikum :P
oppss terjelir lidah pulak
Minta Maaf, maaf zahir dan 'batiiiiiiiiiiiiiiin'. lol
Okay semua, Selamat Hari Raya :D
semoga kita dapat sambung dan meneruskan segala amalan ibadah kita yang wajib & sunat-sunat tu semasa bulan ramadhan dulu.
mungkin aku agak lewat untuk menceritakan pasal hari raya. tapi aku nak cerita jugak! lol
Ya I admit, raya tahun ni sangat berbeza.
kenapa? sebab
hmm
pertama kali aku pergi ke masjid di Beranang untuk menunaikan solat raya aidilfitri bersama-sama dengan ayah dan abang-abang.
mana mama & kakak?
mama kerja malam & kakak err ABC.
jadi aku pun mula-mula taknak pergi, tapi aku dah teringin sangat nak pergi solat raya tahun ni.
aku gagah pergi juga walaupun seorang je perempuan.
aku dah sampai situ. okay krik krik
aku cari saf yang sederhana penuh.
aku salam orang sebelah kanan dan kiri.
okay, unknown >.<
kekok. aku mendengar takbir. aku ikut sekali.
tetiba mengalir air mata. kerana apa?
aku pun tidak beberapa pasti. mungkin tersentuh mendengar takbir raya.
baru aku faham kenapa orang dalam tv yang takbir tu menangis.
walaupun sebenarnya ustazah form 3 kata takbir raya sebenarnya kena gembira sebab memperoleh kemenangan.
tapi orang yang menangis tu bukan sebab sedih. tapi tersentuh, terpegun, mereka merasakan kebesaran Allah.
Subhanallah. ya aku dapat merasakannya.
selesai semua, aku balik ke rumah.
tak lama lepas tu
jiran tetangga datang beraya di rumahku.
tak sangka mereka pun lewat balik kampung.
memang tak sunyi taw raya pertama tu. Alhamdulillah. terima kasih ye datang rumah saya! lol
selesai saja mereka bertandang,
mulalah sesi bermaaf-maafan antara kami sekeluarga.
tahun ni aku teruk sangat lah kod?
mungkin sebab tu im so fragile to cry in front of my parents.
selalunya aku tahan taw!
aku takkan nangis depan mama ayah.
tapi taktau ah. bila dah melutut depan ayah tu.
aku teringat result aku. (fizik fail)
terus mengalir air mata. nak sebut minta maaf pun tergagap-gagap.
lol lawak jugak kan bila fikir balik.
it also happen when i ask forgiveness from my mama.
oh man.
dengan mama lagi aku sebak.
ya Allah. macam-macam aku terbayang.
mama baik sangat kalau difikirkan secara rasional.
aku je tak bersyukur. hmm
selesai je bermaaf-maafan. kami bergambar bersama-sama.
tapi tiada orang ke tujuh?
BHAHAHA gunalah timer!
dan ini hasilnya :D
hahaha, comelkan my parents? i really love this photo!
dan ini pula kami three musketeers
hahaha, pada raya pertama kami berjubah ala-ala arabic :P
hihi
itulah hari raya pertama yang bermakna untuk tahun ini.
cuti dua minggu ni memang dugaan! TRIAL~
bila aku start belajar? hahah. hari selasa.
masa aku buat study group with my superb friends!

Aisyah, Arina, Azim & Naim
mereka pandai pandai taw. terima kasih kerana sudi ajar aku haritu <3
belajar apa? hmm. akaun, chemistry dan physics my favourite! hahaha
kalau lah dorang ni ada kat sekolah. masyaAllah.
aku rasa fizik aku terus A
aku rasa chemist aku terus A
aku rasa akaun aku terus A+
wuuu, tapi malangnya, kami berlainan sekolah kecuali cik Aisyah yang berkaca mata tu.
seorang Saser, seorang MRSM johor, seorang lagi Sesta
hihi. again THANKS ALOT
diikuti pula hari khamis.
aku belajar chemistry!
dengan azim melalui wasap.
hahaha. style tak? azim tu tutor chemistry taw.
im very salute him. PANDAI!
pandai ajar jugak.
aku faham apa dia ajar ^^
great to have a friend like him :D
hari ni pula aku belajar add math..
buat exercise trial spm tikl 2012
mak oii.
aku buat paper 1 je pun. dah take 3 hours.
gila kan? tu pun ada gak taktau jawabnya.
haih. masalah besar gak tu.
aku impikan 10A, tapi samar-samar lagi.
tapi insyaAllah. aku mampu melakukannya YEAAAH
remember your parents!
their sacrifices towards you ijaaaaaa
huhu
ma ayah, ija minta maaf kalau ija tak dapat keputusan yang ma ayah impikan nanti
i love you both!