Saturday, 25 June 2011

selamat hari lahir Nur Zafirah Khairi!

Wah, kau dah besar kan zaf? Aku tak besar besar lagi. haha. Aku berharap kau dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki oleh Allah. Sorry gila lah, hari ni aku tak jumpa kau. Sebab aku tak sanggup p sekolah ambil report card. hahaha, result aku tak memuaskan lah. Hadiah kau pun aku tak beli lagi. haha, teruknya aku ni :) 

 Tapi jangan risau, aku as a friend, tak pernah lupakan kau! yes, aku janji. walaupun satu hari nanti kita akan berpisah kelak, aku tetap cari kau untuk hadir ke Hari Perkahwinan aku dengan Tengku Syahran nanti, hahaha :D Btw, HAPPY BIRTHDAY! Aku sayang kau, ZAF! :')

No comments:

Post a Comment