Wednesday, 29 June 2011

terindah :)

My diary, Tengku Syahran

Bestnya hari ni! arghhh, tak mahu hari ni berakhir begitu je :') Happy sangat! Thank you so much to my friends sebab support zati dari belakang! hahaha, aku yang malu tak tentu pasal. Kawan aku relax ja tangkap gambar dia. aku? Malu tak bertempat. huhu, sejak bila aku pandai malu ni? HAHAHA. Koko tadi pun best!

GROUP KANA menang no 1! Tak percaya betul aku. Menyesal pula aku bagi jawapan kakak RAMA-RAMA tu kat mana. hahaha. Dah menangkan, so KANA, belanja aku! :D hehehe. Petang tadi, lepas je balik koko, aku lepak kat kawasan rumah ZAFIRAH. Aku jalan jalan pakai basikal AMER FIRDAUS dgn ZAF. basikal bau kedai tuu! :D mahal. huhu. Lepas tu, aku tengok pula member aku main badminton sambil berbual bicara dgn zaf.

Time aku kusyuk sembang-sembang tu, ada pula sorang hamba Allah ni menunggang motor. HAHAHA, comel je dia pakai HELMET naik motor. Semangat betul! Tapi, tetiba time turun bukit tu, dia bawak laju. Nasib baik dia tak jatuh. Fuh, SELAMAT dia pandai kawal! huhu. Yang aku pula terpinga-pinga, 'Kenapa dgn dia? Dia okey tak?' hahaha.

Terima kasih kepada hamba Allah tu! Sampai sekarang dia boleh buat aku tersenyum sorang-sorang. Takut malam ni aku tak boleh tidur je sebab teringat peristiwa tu. hahaha. very ludicrous! ;)

GOOD NIGHT, Tengku Syahran :)

4 comments:

  1. Hamba Allah .. Hahah.. Siapakah gerangan nyer tue.

    ReplyDelete
  2. hmm, orang yang kau tak kenal sama sekali ;)

    ReplyDelete
  3. owh... ok2! Wink* Hamba Allah yg comel sngt kew?

    ReplyDelete
  4. YUP, AKU DAH MULA LUPAKAN HAMBA ALLAH TU. :')

    ReplyDelete