Friday, 1 July 2011

sebulan, 17 hari lagi (o.o)

My diary, Tengku Syahran

Tak lama lagi, aku dah nak trial PMR. aku? Tak baca buku lagi. Orang asyik dok tanya, Zati, dah ready for PMR? Kenapa tak ready lagi? Kan dah nak dekat trial. PMR pun tak lama lagi. Huhuhu, baru aku tahu betapa tensionnya tahun ni.

Adoi, ZATI! Wake up! Bila lagi kau nak baca buku? Takkan 24 hours before start exam kau baru nak belajar macam sebelum-sebelum ni? NO! Don't do like that anymore! Kau kena start sekarang zati! Harus! Wajib! Sejarah kau tu, bukannya dapat markah bagus sangat! Tercorot lagi. Sampai bila kau nak biarkan markah terus mcm tu je? Sampai bila zati??

Tak penat ke dapat result tak bagus? Kau tak cemburu ke tengok rakan-rakan kau berjaya? Tak cemburu ke zati? kau tak nak apa-apa perubahan dalam diri kau? mmg tak dapat kau p asrama tahun depan kalau kau terus-terus macam ni. Fikir-fikir lah zati oi. Aku nasihat je. HAHAHA, Beng betul aku ni. Nasib baik nasihat kat diri sendiri. :)

good night, My diary!

No comments:

Post a Comment