Saturday, 22 October 2011

port dickson

lalala~ berada di teluk kemang. semalam teman abang p interview. haha, kelakar betullah. baju kemeja dah jenama polo, seluar baru. bab tang kasut ni. aduhai, jalan 5 meter, terus tercabut tapak kasut. aduhai. sian betul abg kita ni. hihi, semalam best sangat! kita dapat berenang bersama dgn kakak & abang kita. rindu dorg! huhu. yelah, sebelum ni, kita asyik dok sorg je kat rumah tu. cuti ni, adalah geng :D hihi. pagi nanti, kita akan hirup udara segar di sini! and for the first time, kita nk p jogging tepi pantai! lalala~ tak sabarnya! haahahah. tunggu zatie, lagi dua jam. you must take a nap first! yes, my mom always tell that :D hahaha, tak tau lah. pagi2 buta macam ni, mesti tak boleh tidur. aiyoo, penyakit apa pulak ni ek? dan apa pulak ubatnya? haha. as usual, no answer can be. :) KITA HARAP sangat sangat pagi nnt kita akan cipta kenangan yg tidak dapat digantikan dengan hari hari lain. AMEEN

Thursday, 20 October 2011

MERDEKA!
alhamdulillah, PMR kita sudah pun habis 10 hari yang lepas. begitu cepat masa berlalukan? hari hari yang dinantikan telah pun berlalu. sekarang. kita menunggu hari kelahiran kita 5 hari lagi. yes, kita mang suka minta hadiah kat semua ORANG. dan mestilah ada sebabnya :') oh, kita nak nangis pula. huhu, kita rasa macam tahun ni tahun last kita sambut birthday kita. kita pun taktau kenapa kita rasa macam tu. agaknya, nak sampai lah kod? haha. dan sebab utama kita minta pun, sebab kita nak appreciate kawan kawan kita. kita nak sangat ingat kawan kawan kita sampailah kita mati. InsyaAllah, walaupun kita ni pelupa, kita akan sentiasa doa agar kita tak lupakan kawan kawan kita. Ameen. kita nak sangat balas jasa kawan kawan dengan mengingati mereka sepanjang hayat kita. kita takut, kita tak mampu. dan kita nak janji saat birthday kita nanti sekiranya ada kawan kawan kita tidak gemar dgn sikap kita, kita tak nak jumpa dia. sampailah kita takde nanti. bukan sebab kita benci kawan kawan kita, sebaliknya, kita tanak mereka mempunyai perasaan yg mencemuh diri kita. kita tanak macam tu. biarlah kita melarikan diri daripada menyakiti hati mereka. ye, kita sanggup :)