Thursday, 20 October 2011

MERDEKA!
alhamdulillah, PMR kita sudah pun habis 10 hari yang lepas. begitu cepat masa berlalukan? hari hari yang dinantikan telah pun berlalu. sekarang. kita menunggu hari kelahiran kita 5 hari lagi. yes, kita mang suka minta hadiah kat semua ORANG. dan mestilah ada sebabnya :') oh, kita nak nangis pula. huhu, kita rasa macam tahun ni tahun last kita sambut birthday kita. kita pun taktau kenapa kita rasa macam tu. agaknya, nak sampai lah kod? haha. dan sebab utama kita minta pun, sebab kita nak appreciate kawan kawan kita. kita nak sangat ingat kawan kawan kita sampailah kita mati. InsyaAllah, walaupun kita ni pelupa, kita akan sentiasa doa agar kita tak lupakan kawan kawan kita. Ameen. kita nak sangat balas jasa kawan kawan dengan mengingati mereka sepanjang hayat kita. kita takut, kita tak mampu. dan kita nak janji saat birthday kita nanti sekiranya ada kawan kawan kita tidak gemar dgn sikap kita, kita tak nak jumpa dia. sampailah kita takde nanti. bukan sebab kita benci kawan kawan kita, sebaliknya, kita tanak mereka mempunyai perasaan yg mencemuh diri kita. kita tanak macam tu. biarlah kita melarikan diri daripada menyakiti hati mereka. ye, kita sanggup :)

No comments:

Post a Comment