Saturday, 22 October 2011

port dickson

lalala~ berada di teluk kemang. semalam teman abang p interview. haha, kelakar betullah. baju kemeja dah jenama polo, seluar baru. bab tang kasut ni. aduhai, jalan 5 meter, terus tercabut tapak kasut. aduhai. sian betul abg kita ni. hihi, semalam best sangat! kita dapat berenang bersama dgn kakak & abang kita. rindu dorg! huhu. yelah, sebelum ni, kita asyik dok sorg je kat rumah tu. cuti ni, adalah geng :D hihi. pagi nanti, kita akan hirup udara segar di sini! and for the first time, kita nk p jogging tepi pantai! lalala~ tak sabarnya! haahahah. tunggu zatie, lagi dua jam. you must take a nap first! yes, my mom always tell that :D hahaha, tak tau lah. pagi2 buta macam ni, mesti tak boleh tidur. aiyoo, penyakit apa pulak ni ek? dan apa pulak ubatnya? haha. as usual, no answer can be. :) KITA HARAP sangat sangat pagi nnt kita akan cipta kenangan yg tidak dapat digantikan dengan hari hari lain. AMEEN

No comments:

Post a Comment