Friday, 13 January 2012

Saya minta maaf. hihi


Assalamualaikum.

         Nak gelak jap. HAHAHAHA. aduhai. niat nak beritahu depa hari isnin, namun hasratku hancur musnah. kantoi pulak dengan si YJ, Hidayah & Hafizha. haih, rasa macam menyesal lak terbagitahu cikgu kaunseling tu dulu. ingat nak cikgu tu sorang je tahu. last last, beliau suruh bagitahu my girls hari ni jugak. takut my girls kecil hati dengan aku. at my thinking, my girls kecil hati ke kalau aku tak bagitahu? i dont think so, because all my girls are tough like me :D hahaha

          Takdelah. bukan saja saja aku nak rahsiakan benda ni. Payah taw aku nak jaga rahsia ngan korang. in the same time, aku belajar how to keep a BIG BIG BIG secret from my best best friends. yelah, salunya, kawan rapat lah kita tak rahsia pape kan? dugaan dia, mang payah lah. like i say, macam aku ni dok pegang rahsia negara taw. asyik-asyik kantoi ngan Zaf. nasib aku pandai cover. At last, kantoi terus. -,- nak buat macam mana kan, dah tak surprise! huhu.

          I will use another plan that is plan B. what is the plan B? hahaha. aku pun taktau. dah kantoi kan. Plan A nya, baru ingat nak nangis nangis, nak peluk cium dengan my girls secara tiba-tiba kan. saje nak buat my girls curious.
''Why Zatie acting like this? is she want to die tomorrow or might be later?''
HAHAHAHA, so nice if my girls think like that. very love them! hahaha. masalahnya, semuanya dah terbongkar hari ni, bukannya hari isnin nanti. Haih, apalah aku nak buat senin nanti? hmm. let me search at Google, what is the plan B for my farewell this monday? hihi, macam ada je -,-

         Jadi, aku kena buat Plan B lah pasni. think yourself Zatie! haha. what would i do to them soon? hmm. still in my mind! pape pun, surprise! I'll make sure that Monday would be the best day for those who are my closes friends :)


No comments:

Post a Comment