Tuesday, 3 January 2012

Selamat Datang Sekolah 2012!



did i mention SCHOOL? omg, really? esok nak sekolah! ya Allah, apa aku ni. tak bagi salam. Assalamualaikum :) bhahahaha. kkk. aku sebut sekolah wo hari ni. haih. macam tak percaya pula aku nak masuk sekolah. ingat dah habis sekolah dah. hahaha. aku kan. syok je tengok kakak abang lepasan SPM tu. hooray lah diorang kan. hmm, fine. tunggu setahun lagi, turn aku pulak kan! so, take it easy! hahaha.

tahun ni aku nak sekolah mana ye? in my imagination, omg i see KESUMA LAKES school! haih, sebelum tu. aku nak cerita sikit pasal teknik & sbp reject aku. wawawa, senang je permohonan aku ditolak kan. hahaha. kelakar je bila check dapat ayat yang paling syok ah aku rasa. haih, takde ayat lagi syok ke nak kasi kat aku? yang puitis ke, melankolik ke, sadis ke, eh tanak sadis. hmm, yang bahagiakan hati aku lah. ini tidak.
'' Harap maaf, permintaan anda tidak berjaya ''
wuihh, dua kali aku dapat ayat tu. yang aku paling risau sekali, adakah SMK BTK akan reject aku juga? NOWAY! kalau kena reject juga, ya Allah. mana lagi aku nak p wey? hahaha. macam best je kena reject reject ni. rasa nyesal lak tak belajar betul betul time PMR dulu. eh kkk, past is past. let bygones by bygones :D

haaa, aku jelah tinggal kat kesuma tu nanti. nasib baik ada Zafirah. nasib baik Poe. nasib baik ada YJ. nasib baik ada dorang. boleh teman aku kat kesuma yang HOT & COLD tu. hahaha. serius nak dok asrama, tapi. yelah. Allah tak mengizinkan. maybe ada hikmahnya kod. yelah, aku ni lemah semangat sikit kalau kalau kena kacau TETTTTTTTTTTT. lupakan. kang dia datang lak kan. haha . hmm, i just write something to all my beloved, who are will separate school with me :)

to my close friends: Nur MaisarahArina Insyirah, Noor Azira, & Aisyah Hazirah

I'll always be beside you till the very end,
wiping all your tears away,
being your best friends,
I'll smile when you smile and feel all the pain you do,
if you cry to a single tear,
I promise, I'll cry too.
and Girls, just take care!
I <3 You all!

to my sweeter Memel:
You: What if I fall for a girl that I attracted there?
Me: Never mind, sayang. I'll let you go to that girl that more perfect then me but I can't stop to love you. TETTTT
You: What if I dishonest with you?
Me: Maybe, I scold you, why don't you frank with me? Just say it. Don't ever lie with me k ;) just honest :D
You: haaa, okay :) What if you leave me?
Me: Memel, never if I can. Insya Allah. I just want you always take care by yourself when you stay there. Hope you can get many Handsome friends and can introduce to me. Haha. Kidding ;) and Memel, don't forget me okay!
You: Alright. (:
Me: ilywamh Memel!



:)
so, now. aku dah ready nak jadi budak sekolah kesuma. pasal kawan dan kekasih yang akan / nak tinggalkan aku tu. lupakan kejap. aku as budak kelas science nanti akan belajar yang sangatlah banyak subjeknya. harap, aku dapat catch up apa yang akan diajar oleh guru guru nanti. Ameen & adios!



2 comments: