Saturday, 1 December 2012

pahang for a week

buzz!
assalamualaikum!
hihi.
sekarang memang tengah online dalam kereta.
mula niatnya nak masukkan movie dalam pendrive,
boleh lah tengok movie dalam kereta kan.
tup tup nampak broadband lak.
selesai je transfer movie,
terus online.
hahaha.
sebenarnya sekarang tengah on the way ke pahang.
aku nak duduk sana seminggu.
huwaaaa, sedih sangat tinggalkan rumah selama seminggu.
tambah pula bukan ayah mama yang hantar.
now im with my oldest brother, Aman.
dia lah drive.
mungkin perjalanan mengambil masa dalam 3 jam. boringggggggg!
sebab tu kena tengok movie!
hehe.
kk. lets me story why i must stay in pahang.
my parents will celebrate their anniversary at Langkawi Island!
and leaving me here :(
hahaha, tak kisah pun sebenarnya.
aku sedih sebab kena duduk ngan kakak aku je.
aku boleh je duduk kat rumah sorang sorang like always.
tapi my parents tak percaya kat aku pulak.
huhu.
and hari ni first time ditinggalkan dengan IC sendiri.
HAHAHAH
selalunya pakai IC photostat je.
mama ayah baru sedar kod aku dah besar?
lol
pape jea.
anyway hari ni dah 1 hb Disember 2012.
aku bawa banyak buku nak ke sana! percaya tak?
imagine lah aku belajar kat sana nanti.
hahaha
aku taktau lah boleh jalan ke tak,
tapi niat nak belajar tu dah berputik di hati
cewaaahhh
hahaha.
okay lah. bateri laptop dah low.
Have a nice day ZATI!
Assalamualaikum.

No comments:

Post a Comment