Sunday, 6 January 2013

walao, budak tikl semua tension

Hai hai hai!
Assalamualaikum
Heheh
Hari ni ayah datang.
Ayah je datang, mama tak datang, Mama kerja petang. Huhu
Okay pagi tadi aku bangun lambat.
Pukul 7.30am
Lambat sampai tak sempat sarapan. Terus kena p surau sebab ada taklimat.
Taklimat pasal asrama jelah kan.
Patu perempuan kena tunggu kejap. Laki laki dah balik aspura lah.
Tup tup warden kata aspuri form 4 Form 5 Tak campur dah.
Semua asing. Pergh
Ngan aku aku tension
Tak dapat junior. Macam mana mau ragging ma?
Lol
Semua muka tegang je. Nanti kami jelah yang buat duty. Takleh suruh juniorsss dah. Damn sad
Huhuh
Nanti siapa yang dok dorm atas kena duduk bawah. Kesian siapa yg dah kemas locker Tu. Lol

Pasni aku pula sibuk dengan kelas tambahan.
Tuition estetika Waktu malam
penattttt mungkin?
haaa okay, Dah sampai sekolah dah.
Assalamualaikum

No comments:

Post a Comment