Monday, 25 March 2013

wink wink BOTAK JUVANA

hihihihihihihihihi
assalamualaikum!
krik krik
pagi tadi aku jumpa my girls! which are Zafirah, Azira & Puteri Balqis.
seronok betul jumpa dorang ni, kalau tak gelak, tak sah taw!
acah acah je pagi tadi nak p jogging. tengok tengok tak gerak pun sebab poe lambat sangat.
8.30am baru dia sampai rumah azie. matahari dah naik, takan nak jog kan?
tak syok lah. huhu
dah tak jadi jogging tu, teruslah kami jalan ke gerai nasi lemak. dah beli apa semua, come back to azira's house.
makan makan, sembang, main game. tengok Running Man. lol
patu dalam pukul 2.00pm aku balik. sebab mama dok call je suruh balik rumah.
okay, this is not my point.
today i want to story about my school!
hihi
okay, last Thursday, 21 March 2013, ada 1 program Gen-Y yang melibatkan pelajar kos perakaunan sahaja di sekolah aku. apakah?
hahah, Gen-Y ni short form untuk Generasi Y.
me, you, the teenagers! semua generasi Y.
mereka yang menganjurkan Gen-Y ni menjemput artis sorang ni taw.
im not really know him.
tapi bila tahu dia pelakon Juvana iaitu Botak.
terus aku macam WOW!
thats cool!
hahah, bila dia masuk je bilik kejuruteraan awam, all girls were yelling!
ouch, kuat sangat! hahaha, ramai betul peminat dia.
he went my school talked about his career.
macam mana dia boleh berjaya jadi seorang pelakon.
macam mana dia usaha apa semua.
yang aku ingat sampai sekarang, dia kata "Ilmu & Iman mesti kita kena ada!"
hahah, lawak je. kawan aku kata dia ada nyanyi satu lagu.
tapi aku tak sempat dengar. time tu aku dok sibuk cari senior aku tanya result spm.
ngeh ngeh

here, take a look! 

awww, style wok! aku yang tangkap gambar dia taw!
mana dapat camera? hihi, pakai hp si outsider, Hafizah Mt Idris :D

lepas je dia berucap, waktu rehat. iaitu waktu lunch lah kan.
sebelum makan tu, kami semua serbu dia.

ada girls minta tanda tangan (most juniorsssss)



aku lak sibuk tangkap gambar dengan trofi yang dia dapat.

 see? HIHI

 dah habis semua tu. barulah p makan.
walao, siap ada katering bagai kod.
masakan sedap gilaaaak
boleh tambah lagi.
elok betul aku makan dua ketul ayam. opsss HAHAHA
dah habis makan, kami solat di surau.
around 2 o'clock.
baru masuk bilik balik.
orang lain pula kasi speech.
iaitu Msister Billionaire! 
dorang businesswomen yang berjaya kod!
umur baru 20-an.
perghh, memang SUPERB!
salute sangat dorang ni.
both of them dulu sekolah kat Seseri & TKC kod.
jangan main main!
depa stok sekolah pandai pandai.
haih. aku pun nak berjaya macam dorang!
aku ada gambar bersama mereka & my girlfriends.
tapi malas lah nak tunjuk.
one of them tak tutup aurat, so faham faham jelah.
hahaha
kk thats all.
my story stop here.
esok aku nak gerak pulapol pula.
sempena Hari Polis.
siapa polis? hmm. pakcik jiran sebelah.
ikut anak anak kecil dia, so aku kena jadi babysitter lah. hoho :O 
okay, good night! assalamualaikum :)

No comments:

Post a Comment