Saturday, 11 May 2013

good luck for me!

Hai Hai, Assalamualaikum!
hihi. okay.
aku online di asramaaaaaaaaaaa :D
wihuu, seronok!
tapi yelah, seronok pun aku nak exam hari isnin ni!
hmm, memang tak ready apa apa pun,
but still ada gak effort nak berjaya tu kan.
hahaha
aku tak target apa apa yang hebat pun untuk Peperiksaan Pertengahan Tahun (PPT) ni.
aku harap sangat semua lulus.
itu pun dah memadai :')
mama ayah ada pesan belajar sungguh sungguh,
pesan rajin baca buku.
tapi aku? opssss, belum berubah lagi -,-
hmmm. lepas je exam PPT ni.
time dapat result, parents kena datang sekolah.
OMG
risau lak ai.
hmm. Mama, Ayah, maafkan ija kalau ija dapat fail lagi :(
hmm, itu je kod?
Ija, 10A+ for your SPM!
remember this ija, PASSION FOR SUCCESS (Y)
baaaaai, Assalamualaikum <3

No comments:

Post a Comment