Thursday, 23 May 2013

rasa nak nangis!

huwaaaaaaaaaaaaaa MAMA
kenapa hari ni niiiiiiiiiiiiiiiiiii
aku ingat aku balik dari asrama it would be my happy day for me.
but?
takde lah happy mana.
kena abandoned lagi adalah.
haih
tension tahap gaban
baru aku terbayang nak suka suki dengan life kat rumah.
tapi?
sobsob
kenapa
kenapa
kenapa
kenapa
kenapa
kenapa
kenapa
kenapa ignored aku?
apa aku dah buat
teruk sangat ke aku buat tu sampai tak layan aku?
terus terang jelah dengan aku.
kenapa nak mengelak pulak.
apa salah aku T.T
fuh
janganlah buat aku macam ni
aku tak sukalah tension tension ni
cuti must be enjoy kann?
tapi? seee. tapi lagi.
come on, bagitahu je apa yang tak kena.
apa yang aku dah buat.
bukan ignore aku. huhu
aku tak tahu aku buat salah, so you must advise me.
PLEASE
:/
serius tak selesa mu buat aku gini.
elok elok aku nak buat kerja akaun, tapi tak jalan pun.
sebab?
hmm.
ntah
haih

No comments:

Post a Comment