Thursday, 30 May 2013

Teringat masa hadiah birthday tahun lepas

hai hai hai!
Assalamualaikum!
aku baru je lepas balut buku rujukan akaun.
hmm. not my first time, dah beberapa kali dah balut buku.
tapi good lah i tried my best nak balut buku walaupun tak reti!
hahahaha.
elok je nak simpan balik pembalut buku, aku terlihat satu buku ni kat dalam laci.



 see, bukan buku nota ke apa. ni buku Happy Birthday cap TIKL. lol
KAU ADA?
takde kan. ni hanya khas untuk aku. siapa kasi? hahah. nak tahu ke?
okay lets we story about my last birthday in 2012.






birthday aku tayah lah tahu bilakan. tapi last year, birthday aku time cuti sekolah taw. Contoh k.
Hari ni aku dah boleh balik kampung untuk pelajar asrama. Esok birthday aku. got it?
So aku pun macam excited lah. dapat sambut birthday dengan family kat rumah.
tapi hari balik kampung tu, aku tak balik ngan mama or ayah pun.
aku balik dengan kawan kawan KESUMA aku. lol, sakai je*
Nur Maisarah, Aisyah Hazirah, Helmi Hariri, & also Syafiq Sarwan.
dorang ajak aku p Mid Valley before go back home.
p sana tu, aku tak keluar duit langsung ah.
HAHAHA. they support me for everything beb
FUHH, BEING like princess!
hahaha, aku tak minta pun k. aku ingat lagi. dorang yang nak belanja sempena birthday aku.
Dorang belanja makan, transport, and also WAYANG!
pergh, banyak ah gak an bila fikir balik. hihi terima kasih <3
masa nak beli tiket wayang, aku kata aku nak tengok cerita Aku Terima Nikahnya, lol
dorang pun pasrah je bila aku kata nak tengok cerita tu, hahahaha. lawak ah.
adoi kesian betul. dah beli ticket, depa ajak makan McD.
dah beli apa semua. TERJUMPA PULAK seniors tikl. wuu
okay, buat tak kenal je.
kisah pulak an? ni luar sekolah. hahah
sebelum makan tu. semua dah ada en.
Mai & Aisyah kasi hadiah-hadiah kat aku.
wuu, HADIAH-HADIAH
hahaha

1st, aku dapat buku Happy Birthday. (tapi depa kasi time dah sampai rumah!)
2nd, aku dapat pencil case yang dijahit dengan nama aku!
3rd, errr dalam pencil case tu ada isi dalamnya. tapi just keep it as a secret!
hahahah, quite awesome hadiah dalam pencil case tu.
respon aku time aku tengok isi dalam tu, 'PERGH, BAPAK AH' Terjerit kecil aku taw
hahaha.
hadiah hadiah ni aku takleh lupa lah.
paling bermakna :')
sangat terharu bila dapat buku Happy Birthday ni.
You know 59 orang yang wish HB cantik cantik dalam buku tu.
Amazing n Awesome right?
im so touched bila dengar mai aisyah cerita dorang mengambil masa 2 ke 3 minggu nak lengkapkan buku tu.
alala, comelnya :')
yang paling kelakarnya kan. HELMI
dia tak wish kat buku tu lagi time makan tu.
tahu tak dia wish kat buku tu masa bila?
Helmi punya lol
HAHAHAHA. kat wayang masa filem dijalankan.
dah lah gelap. dia berpandukan cahaya wayang je. lol
adoi lawaknya!
yang Si Mai n Aisyah dok sibuk sibuk cover Helmi.
aku macam apahal dorang ni kan.
serius tak perasan Helmi dok tulis.
sebab aku khusyuk tengok filem tu.
ni aku tahu pun sebab Mai Aisyah cerita bila dah lama sikit dok rumah. hahaha, kenangan betul

nak tengok antara isi dalam buku HB tu? HERE, aku ambil mana paling lawa wish je k
Hahaha, macam competition lak ai


Kak Aida Senior Melur :)
Farizah Fandi, 5P1 :D







HAAA, ni pulak, gambar yang telah dicuci lalu ditampalkan di akhir muka surat Buku HB ni.
sweet kan Maisarah & Aisyah?
WEEEEE, I love both of you :*







Tetiba air mata mengalir bila baca last sekali ucapan daripada Mai & Aisyah.
wow really speechless.
They really understand and know me well.
Thanks girls!
terharu sangat dapat kawan yang sangat prihatin macam mereka.
insyaAllah, aku harap hubungan persahabatan kita kekal sampai kita ada cucu ye!
hahah, ameen. <3

No comments:

Post a Comment