Sunday, 23 June 2013

Layout Senior TiKL

HEYyo HeyyO
Assalamualaikum!
wah, sungguh lama aku tak mengapdate
hahah,
okay.
minggu lepas quite fun taw
aku dan rakan kelas yang lain, 5P1 mengambil gambar beramai ramai di sekitar sekolah.
seronok taw!
kenapa tangkap gambar bersama?
sebab gambar-gambar ini akan dipilih yang mana terbaik dan akan diedit dan akan di beri kepada pihak sidang redaksi untuk urusan majalah sekolah 2013
best jadi senior!
untuk kelas aku, ada 3 page untuk letak gambar-gambar tu.
banyak kan? tapi bayar mahal lah kan.
1 page colour, and 2 page black and white. 1 page black and white tu ditaja oleh Guru Kelas & Mentor kami iaitu Pn. Farizawati dan Pn. Nalini. baik kan mereka? sayang cikgu!
hmmm i think 3 page are enough for us.
ya maybe?
hahaha, sebab gambar yang ditangkap banyak sangat!
semua not bad punya quality gambar.
hihi
want to see some?


Haa nilah keadaan kelas kami :D

  Ni pula gambar candid selepas sesi fotografi

Kami di court netball

shh diam, kami dianggap fly kerana berada di luar kawasan sekolah (O_O)

 lelaki takde sorang, iaitu ketua kelas: Ahmad Adha

gambar-gambar yang ditunjukkan ini adalah salah satu gambar favourite aku :)
kelas kami tak berpecah, so we are bonded together thru 2 years to fight for 10A's in SPM!

haaa, di samping menangkap gambar satu kelas,
ada juga aku gedik gedik melekat kat camera.
hihi.

Farizah Fauzi . Nias . Izzatul Syafreena

haaa, ni dia gambar gedik tu.
hahaha, okay let me story about them a little bit.
dalam kelasku, meja disusun secara dua-tiga-dua.
aku duduk di meja yang ada tiga yang berada di tengah kelas.
depa ni duduk sebelah dengan aku.
kami duduk depan sekali taw!
nampak tak semangat dia? hahaha
mereka dua ni pandai taw.
aku je yang bangan* sikit.
result depa semua tip top.
Si Farizah or Ieja ni highest subject for physics,
Si Izzatul Syafreena or Neyna pula sangat bijak dalam subjek Chemistry.
Those subjects are my weakness.
thats why I have surrounded with students like them!
untuk membantu insan yang lemah seperti ku :')
hahaha, sedih je kan.
tapi TAKPE. aku tak putus asa selagi mereka membantu!
kalau aku terTIDUR dalam kelas one of them akan kejutkan aku.
comelkan kami? LOL. okay I love them!
so that we're born and meet in TiKL to achieve our dream which is to get 10A+ in SPM.
pray for us to get it and also All students which taking SPM'13. Ameen :'D

Zaty Subhan, Farizah Fandi, Hayati NMJ, Nias, Ain Nadya, Neyna
Berbeza pula dengan gambar ni.
ni hilang kegedikan aku.
hahaha gambar ni paling style.
all acah HOT stuff
including me ah
actually time ni aku baru bangun tidur.
aku nak p basuh muka, tapi ternampak camera pula.
apa lagi give a posing to the camera!
ahahaha, mereka ni lah penghibur di dalam kelas.
sebab tu kelas 5P1 asyik bising je. lol
sayang 5P1 <3

2 comments:

  1. hye adik junior... :) i'm wany..akak dulu ex tikl juga..and yeahhh akak pun 5P1 jugaaa...same class dgn yg adik tgh guna sekarg ...weeee high 5!!! and saja nak bg tahu...akak ex-vice capt 2006 :) welll seriously sagt rindu TIKL!!! my wish...all da besh for ur spm...and let's join my club to be future accountant!!!

    ReplyDelete
  2. waaah, ex vice cap pulak? hahaha. hai super super super superb Senior! nice to know you! you also use that class? yeah! HIGH 5! lol, tikl makin lawa taw, datang lah jenguk jenguk. ramai je cikgu lama lama still stay in the school :D now where you studying at?

    ReplyDelete