Tuesday, 4 June 2013

oi TiKL, aku balik ni!

Tinggg Tongggg,
assalamualaikum!
hihi, haai hari ni aku nak balik tikl dah.
LOL, KLUSTER wuuu
kenapa awal sangat?
entahlah~
nak ikut sekolah berasrama penuh yang lain kod?
hahaha. macam SASER, dorang dah balik asrama hari ahad hari tu.
RMC pula balik asrama semalam.
TiKL lak balik hari ni :(
tapi takpeeeeeeeeeee
aku TOUGH
memang jealous tengok dak dak kesuma seronok bercuti lagi.
tapi takpelah.
untuk spm aku juga kan?
i want get my spm result with flying colours!
yeaah, insyaAllah. doakan ye, Ameen :D
hmm, hari ni biasa biasa je
aku balik pukul 3pm nanti. ayah yang hantar.
mama?
macam biasalah kerja.
tapi takpeee, tak kisah pun :')
tadi ada keluar sat, p semenyih.
beli tudung sek, pencuci muka dan jam loceng!
hahaha
kenapa aku beli jam loceng?
yelah. budak nak spm kan. kena lah bangun awal.
asyik pinjam orang punya je tak pun mengharapkan azan subuh je.
hahahaha
aku dah nekad.
ni dah masuk penggal 2, & trial is coming! hmm
scary kan
tapi nak buat macam mano
aku dah form 5, kenalah lalui juga
kena tempuhi juga
kena harungi juga
kena KUAT juga!
hoho
minggu ni program SPM yang akan diadakan di sekolah mempunyai aktiviti yang sangat banyak.
masa pun padat!
start esok kenalah bangun awal.
dah takleh bangun lambat dah macam kat rumah :/
dah bangun awal, kena keluar asrama pukul 7.30am
patu kena kumpul kat Dataran Intelek
dah berkumpul, dengar cikgu berleter sat, patu kelas pun bermula.
sampai lah 4.30pm
barulah boleh masuk dorm
relax relax relax, pukul 7pm kena keluar asrama dah.
siapa lambat kena tulis nama ngan MPP,
wuu, aku jarang lambat k ;)
hahaha, patu makan malam kat Dining,
turun surau solat maghrib berjemaah dan bergerak ke Dewan utama.
ada ceramah/program tutor tutee and sort of sampai pukul 10pm
patu turun solat isyak berjemaah.
dah habis solat, lingkungan 10.45pm baru lah masuk dorm.
kalau ada bacaan, buatlah bacaan sat kat dorm.
pukul 11pm, baru free.
aku salu tidur pukul 11.30pm
tidurlah dengan lena.
hahaha
the end.
ini lah kisah hidup orang berasrama.
semua rutin samo jo.
hoho
minggu ni harap sangat aku ikhlas menuntut ilmu.
ameen
bila dah tinggal kat asrama nanti mesti aku rindu err
hmm
sobsob. sedih pula bila fikir.
haih, takpelah SPM SPM SPM!
 lol

and here a quote just to make me up and up!

tata assalamualaikum <3

No comments:

Post a Comment