Wednesday, 3 July 2013

saps dah keluar!

assalamualaikum
aduhai
hambar betul hari ni
hmm
okay hari ni aku sangat terkejut sebab aku dapat connect internet!
yeyyy! tu yang dapat update blog ni. hihi
okay no matter what satu je aku fikir.
iaitu SAPS
pergh, okay aku tahu aku punya result sangat lah teruk.
fizik still lagi err?
lol. nevermind. excited sangat aku nak buka saps ni taw
sampai aku sanggup duduk kat tangga depan bilik guru HEM
kat situ ternet nya laju. tu yang sanggup duduk situ.
Aisyah menemani aku.
okay Aisyah, bagi aku ruang untuk bersendirian.
aku tak sedia untuk kau tengok aku punya result.
aisyah pun ikut je apa yang aku kata.
hmm, bila dah tengok result aku.
ERRR ERRR ERR
HAHAHAHA, okay. meningkat SIKIT.
memang lah sikit an, effort nak berjaya pun sikit. hihi
takpelah. for me slow and steady IJA!
aku tunggu trial nilah.
aku harap aku dapat buat yang terbaik. Trial pun penting!
hoho
dah lah aku ada deal dengan dua ekor monyet yang bijak juga lah.
habislah aku kalau kalah, kena belanja monyet monyet tu -,-
jadi untuk tidak belanja monyet monyet tersebut, aku kena lah STRUGGLE!
lagipun dak dak tikl dah banyak tunjuk belang mereka.
mereka makin gempak :O
aku taknak lah ketinggalan. nak juga tunjuk belang aku.
HAHAH. okay i will!
insyaAllah, pray for me
10A+ for SPM IJA! GO CHAIYOOKK
kk nak balik dorm dah. adios assalamualaikum :)