Saturday, 12 October 2013

wow tak lama lagi

ting ting ting
assalamualaikum :D
hmm
dah lama tak menaippppppspsfkaigjworignisjnsigsosmc
hahahaha
seronok, hmm still menaip dengan pantas,
takdelah kekok mana kan
heheh,
okay saja updating hari ni.
sebab
sekarang me currently at McD Semenyih
why im here?
sebab i kena ajar seorang remaja yang suka sangat berdota.
erk, dah insaf lah agaknya tu yang minta aku ajar dia Additional Mathematics.
hihi, takdelah. dia kurang sikit subjek tu, so dia mintalah aku ajar dia.
aku macam okay je.
Tapi
hmm. erk hmm. erk. hahaha, aku takdelah pandai mana pun.
insyaAllah aku dapat ajar mana yang basic, yang senang dapat markah.
tu je yang mampu :D tapi dia tak datang lagi. GRR
okay, aku updating pun bukan nak cerita pasal tu sebenarnya.
hahaha
banyak sangat cerita nak diceritakan.
tapi banyak sangat, mana satu kan?
okay cerita mana yang aku rasa nak dikongsi.
hmm
okay cerita pasal trial lah.
hahaha, okay aku tak pandai pun.
yes aku akui aku tak pandai.
haritu trial pun dapat 2A je.
-,-
fail? hahaha, mestilah. ada :(
at first seriously i target no fail for this trial.
but unfortunately i still have it which is physic chemistry.
oh man, ni first time sepanjang exam, chemist pulak yang fail?
fizik dah lulus, tapi chemist?
aigoo. aku rasa macam. pergh, dugaannya!
rasa nak nangis pun ada.
tapi aku tetap ego dan gagah di mata orang lain.
wakaka
tapi serius aku sedih, tak sangka trial teruk macam ni.
macam mana nak dapat 10A?
hmm, patu result trial pula digunakan untuk membuat pengelasan graduasi.
nak tahu aku kat peringkat mana?
peringkat second last, which is Bestari Kelas Ke-2
bila aku cari nama aku. pergh yang ke 63.
sebelah aku lelaki, orang panggil Bad, dan aku tak kenal dia >.<
sebelah aku lagi Jasmin aka JOJO. wakaka.
dia happening sikit, tapi aku biasa je ngan dia.
so feel that tak enjoy je time graduation day nanti.
huhu
nevermind. my parents will be at Dewan Utama, TiKL to see me on stage.
hoho, tapi kesian mama ayah, aku bukannya budak pandai pun, but still want to support me?
hoho touched <3
spm ni aku just target 4A je.
sikit an, tapi tak apa ah. itu yang aku rasa aku yakin untuk dapatkannya.
insyaAllah.
hmm, tahun ni special taw.
Mama Ferri lah yang kata, tahun ni rezeki batch 1996 sebab tahun ni pertama kali akan diadakan Graduation Dinner.
oh man oh man oh man tikl oh man
wakaka, aku pun rasa vogue juga sekolah aku (padahal takdelah sgt)
 so tema for the dinner is Colorful Modern Trendy
YAWWWW hot kod
lol, for girls should wear dress.
and i dont have it? so how?
i buy new one lah.
i went to Bangi with my mama n Aman.
at first, memang aku dah survey kat internet.
tengok tengok butik dia dekat lak an.
so cepat2 pergi bangi pagi tadi.
hihi, i feel excited!
tapi entah lah.
 graduation day on 26th October 2013, then SPM 6th November 2013
WOWO
dekat daaah >.<
lol, aku still unprepared.
 tapi i'll try my best. hmm InsyaAllah.
okay. my story end till here.
Assalamualaikum ;)