Thursday, 19 December 2013

peluklah diriku dan jangan kau lepas

hmm
hmm
hmm
okay thanks for all this.
sebabkan dia aku berjaya mengusik blog aku yang dah lama sangat tak terusik.
before that, assalamualaikum :)
mood sekarang tak stabil lah. tu rasa macam nak menaip.
sungguh.
very touched after all this happened.
need someone to hug me, to give me some talks to stay with my missions.
hmm
and another hmm
why me?
hmm again.
lol, kk
aku down lah rini.
paling down after spm nilah. habis spm mana ada rasa sedih ke apa ke kan.
ni lah baru datang perasaan macam nak nangis, nak jerit, nak peluk orang, nak orang cakap ngan aku one to one, face to face. damn, rindu dorm :'(
Friends always make me forget my problems -As Cher
ya, i admit till now. memang kawan lah yang buat aku lupakan masalah yang aku hadapi.
but now?
my best friend ever, broke my heart.
take a decision to seperate, not to stay all the time.
very disappointed. why suddenly you change your mind dear?
sungguh aku nak buat sesama apa pun ngan kau. macam mana kau boleh kata camtu? pergh tersinggung.
for now, aku memang hormat keputusan kau, aku takleh nak marah kau. tak sanggup. sebab aku sayang kau :')
biarlah aku sengsorang.
mungkin betul cakap kau.
nanti kat U kita pun akan berpisah kan.
alaaaaaa aku boleh bacalah dari air muka kau sebenarnya. aku cuma menafikan apa yang kau fikir, but you still sticked with your decision. nevermind.
i can go through all this without you. hmm perhaps?
. . .
okay
habis luahan hati.
lega sikit.
thanks to my bestie in tikl Zati Rajuna, for giving me strength and support me all the times. love you muahx :*

No comments:

Post a Comment